Ανοιχτή συζήτηση Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με το Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου
Οι επιχειρηματίες θέλουν να ξέρουν ποιους να εμπιστευθούν, όταν χρειάζεται και πρέπει να δημιουργούν. Θέλουν να το ξέρουν για τους συνεργάτες. Θέλουν να το ξέρουν και για εκείνους που με τις αποφάσεις του διαμορφώνουν το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Αυτός ήταν ο λόγος που οι επιχειρηματίες του Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου προσκάλεσαν τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα σε μια ανοικτή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Για το που εντοπίζονται οι κίνδυνοι. Ποιες είναι οι προοπτικές. Ποιες οι προκλήσεις. Ποιες οι ευκαιρίες.
Ανοιχτή συζήτηση Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με το Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου admin
Ο υπουργός παρά το βεβαρημένο και πιεστικό πρόγραμμα του ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση. Και αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης για έναν υπουργό με τόσο κρίσιμο χαρτοφυλάκιο. Δεν ήταν όμως μόνον η παρουσία του. Πιο μεγάλη εμπιστοσύνη δημιουργούν τα όσα είπε στους επιχειρηματίες του Ηρακλείου, στην  ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση που είχαμε μαζί του. Θέματα που θα συζητηθούν πολύ το επόμενο διάστημα και θα αποτελέσουν πυξίδα για κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις στο προσεχές μέλλον για να πάει ο τόπος πιο μπροστά.
Τον ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους όλων που ήταν απόψε μαζί μας.
 Ανοιχτή συζήτηση Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα με το Εμπορικό και Οικονομικό Επιμελητήριο Ηρακλείου admin

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ