Ποιός είμαι

Γεννήθηκα και ζω στο Ηράκλειο γιατί αγαπώ με πάθος την Κρήτη και τους ανθρώπους της.

Επέλεξα να εργάζομαι εδώ. Στον τόπο μου να κάνω πράξη όσα σπούδασα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εδώ έκανα οικογένεια με την Κωστάντζα Σχιζάκη. Εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Και εδώ θέλουμε να μείνουν όταν μεγαλώσουν.

About admin
About admin
About admin

2012-2014

Μπήκα στην ενεργό Πολιτική το 2012 γιατί πίστευα πως η νέα γενιά Ελλήνων έχει ευθύνη να διεκδικήσει πόστα ευθύνης. Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους. Έγινα βουλευτής στηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά σε δύσκολες αποφάσεις.

Είμαι υπερήφανος που παλέψαμε για την ανάκαμψη της χώρας. Για την αποκατάσταση του κύρους της διεθνώς. Είμαι περήφανος γιατί πετύχαμε πολλά. Και θα πετυχαίναμε την πραγματική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, αν ο λαϊκισμός δεν στεκόταν για άλλη μια φορά εμπόδιο στον εκσυγχρονισμό της.

About admin
About admin

2015

Στις εκλογές του 2015 οι συμπολίτες μου με περιέβαλαν με αρκετή εμπιστοσύνη, η οποία όμως δεν μου εξασφάλισε την ανανέωση της βουλευτικής μου θητείας.

Στις εσωκομματικές εκλογές για την Αρχηγία της ΝΔ, συντάχθηκα εξαρχής και ανεπιφύλακτα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια επιλογή που δικαιώθηκε και δικαιώνεται καθημερινά

2015-2019

Τα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν επανήλθα στο εργοτάξιο. Επέβλεψα και υλοποίησα μια σειρά ιδιωτικών και δημόσιων έργων. Μεταξύ αυτών, τον νέο σταθμό ΚΤΕΛ – ένα στολίδι για την πόλη μας.

Ταυτόχρονα παρέμεινα ενεργά πολιτικός, ως ειδικός σύμβουλος του Προέδρου για θέματα ανάπτυξης της Κρήτης.

About admin
About admin

2019-2023

Τον Ιούλιο του 2019 ήμουν εκ νέου υποψήφιος βουλευτής.

Οι συμπολίτες με τίμησαν εκ νέου με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου την εντολή να τους εκπροσωπήσω.

About admin

Σήμερα

Ως Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής ΝΔ νομού Ηρακλείου, θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Με έργα, αντί για λόγια. Διότι πάντα πιστεύω ότι Αξία έχει ο Άνθρωπος.

About admin