Τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS»
οι πραγματικοι ηγέτες καινοτομούν και αλλάζουν τον κόσμο

«Οι πραγματικοί ηγέτες είναι όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τους κινδύνους της αγοράς. Όσοι αγωνίζονται για να προοδεύσουν και να καινοτομήσουν στον χώρο τους. Όσοι έχουν την ικανότητα να επιδρούν στην κοινωνία, να την καθοδηγηθούν και να την εμπνέουν. Να γίνονται πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, στην εναρκτήρια ομιλία του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης, στην τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS», όπου εκπροσώπησε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα.

Τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS» admin

Η ICAP CRIF, αποτελεί την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα Πιστοποιημένη ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency – CRA) από την European Securities and Markets Authority (ESMA) και αναγνωρισμένη ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ECAI) από την Τράπεζα της Ελλάδος,εγκαινίασε τον θεσμό “True Leaders”, το 2011. Την χθεσινή λαμπρή τελετή βράβευσης, που έλαβε χώρα στο GrandHyatt Athens, διοργάνωσαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ICAP, Νικήτας Κωνσταντέλος και Γιώργος Κούρτηςαντίστοιχα. Ενώ από τον πολιτικό χώρο, πέραν του κ. Σενετάκη, παρέστη και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS» admin

Ο κ. Σενετάκης κατά την βράβευση των εταιρειών, δεν παρέλειψε να αναφέρει, πως οφείλουμε να επιβραβεύουμε τους επιχειρηματίες αυτούς για κάθε τους επίτευγμα, μικρό και μεγάλο. Καθώς τα επιτεύγματα αυτά δίνουν ώθηση στην οικονομία μας να αναπτυχθεί.

Τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS» admin

«Στην βράβευση “TRUE LEADERS” της ICAP, είχα την τιμή να γνωρίσω και να βραβεύσω αρκετούς ανθρώπους, που τους αρμόζει ο τίτλος του Ηγέτη. Εύχομαι να συνεχίσουμε να βραβεύουμε όλους εκείνους που βάζουν ένα μεγάλο ή μεγαλύτερο λιθαράκι για να πάει ο τόπος μας μπροστά», συμπλήρωσε ο Υφυπουργός.

Τελετή Βράβευσης της ICAP: «TRUE LEADERS» admin

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ