Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι υπόθεση ΕΘΝΙΚΗ
‼️ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
🔺Είναι ο βασικός στόχος του Υπουργείου Ανάπτυξης και της κυβέρνησης στο σύνολο της στη νέα κυβερνητική περίοδο που ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες από τους συμπολίτες μας και πολλή όρεξη για δουλειά από όλους εμάς!
👉🏻Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας – Kostas Skrekas η υφυπουργός Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου / Anna Mani – Papadimitriou και εγώ είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Kyriakos Mitsotakis και να συζητήσουμε ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, όπως συνοψίστηκε σε ένα συνεκτικό και εμπεριστατωμένο πλάνο 130 σελίδων.
  Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι υπόθεση ΕΘΝΙΚΗ admin
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι υπόθεση ΕΘΝΙΚΗ admin
👉🏻Ο Πρωθυπουργός μαζί με τους Akis Skertsos, Pavlos Marinakis επί δυόμιση ώρες μοιράστηκαν μαζί μας ιδέες και προτάσεις μας για το:
Πως θα προστατεύσουμε την ελληνική οικογένεια και τους καταναλωτές από την εισαγόμενη πληθωριστική κρίση.
Πως θα αντιμετωπίσουμε αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και θα ενισχύσουμε τους μηχανισμούς ελέγχου στην αγορά.
Πως θα στηρίξουμε την ελληνική μεταποίηση και βιομηχανία, ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν σταθερές και υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.
Πως θα προστατεύσουμε το ελληνικά προϊόντα ονομασίας προέλευσης.
Πως θα κάνουμε ακόμα φιλικότερο το επιχειρηματικό περιβάλλον, ώστε να συνεχιστούν και να ενταθούν οι επενδύσεις για τη δημιουργία νέων και περισσότερων επιχειρήσεων.
Πως θα βοηθήσουμε νεοφυείς επιχειρήσεις να μεγαλώσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους.
Πως θα αξιοποιήσουμε τις τεχνολογίες της 4ης βιομηχανικής επανάστασης στην παραγωγική διαδικασία, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Πως θα καταφέρουμε να βάλουμε στη ζωή μας την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, καθιστώντας την ισχυρό παραγωγικό συντελεστή και πολλαπλασιαστή ισχύος της οικονομικής μας ανάπτυξης.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σημαίνει ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ!
❗️Είναι υπόθεση ΕΘΝΙΚΗ!
🔻Είναι προϋπόθεση της ΙΣΧΥΡΗΣ και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ Ελλάδας και απαιτεί την ΕΡΓΑΣΙΑ και την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων όσοι στο υπουργείο Ανάπτυξης υπό την στενή και την ευρύτερη έννοια σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και μεριμνούμε για το καλύτερο μέλλον των συμπολιτών μας.

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ