Επιτυχία εθνικής σημασίας για την Ελλάδα

✌️Η εντυπωσιακή ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στη ΝΔ και το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνει το εκλογικό αποτέλεσμα, μας θέτει στο (επί)ΚΕΝΤΡΟ των πολιτικών εξελίξεων. Αντίπαλος τα προβλήματα του κόσμου και σύμμαχος η μεγάλη ευθύνη που μας ανέθεσε.

Οι λύσεις απαιτούν συναινέσεις και αναπόφευκτα συγκλίνουν στο κέντρο, όπου κυριαρχεί μια υπεύθυνη, μετριοπαθή, εργατική, εκσυγχρονιστική, πατριωτική και κοινωνικά δίκαιη πολιτική δύναμη. Τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αλλάζει το ιδεολογικό υπόδειγμα και τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας.

Η ΝΔ, με δεδομένη πλέον την πολιτική έκφρασης της Ακροδεξιάς και τις κοινωνικές πολιτικές που εφάρμοσε την προηγούμενη τετραετία, επανασυστήνεται ως το πλέον σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης. Για την Ελλάδα η επιτυχία αυτή έχει εθνική σημασία.

🙏Η χώρα αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και αναζητά νέο διεθνή ρόλο και έχει τη δυνατότητα να τον συνδιαμορφώσει ισότιμα προς όφελος των εθνικών συμφερόντων. Αυτό σημαίνει ότι οι φιλοευρωπαϊκές, γνήσια προοδευτικές και δημιουργικά φιλελεύθερες δυνάμεις της χώρας (όπως εκφράστηκαν με το κίνημα μένουμε Ευρώπη) αποκτούν συμπαγή πολιτική εκπροσώπηση και μπορούν να καθορίσουν το μέλλον του τόπου. Που θα έχει ως βάση ένα ισχυρό κράτος αμυντικά, πλήρως ψηφιοποιημένο, κοινωνικά ευαίσθητο και οικονομικά εύρωστο. Μια αυτοδύναμη Ελλάδα! Για αυτήν που αγωνιστήκαμε, αγωνιζόσαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόσαστε! Σταθερά, τολμηρά, μπροστά! Με τον κόσμο συμμέτοχο, σύμμαχο, συνοδοιπόρο. Η νίκη ανήκει σε όλους!

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ