Αναβαθμισμένος ο ρόλος του ΟΑΚ

Τον “σημαντικά αναβαθμισμένο ρόλο” για την ανάπτυξη της Κρήτης, επεσήμανε ο Βουλευτής ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στα Χανιά.

Ο κ. Σενετάκης στη συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Άρη Παπαδογιάννη, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Θοδωρή Νίνου, αναγνώρισε τον διευρυμένο ρόλο που έχει ο Οργανισμός για την οικονομία του νησιού, ενώ εξέφρασε την στήριξη του για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η διοίκηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το ενεργειακό κόστος.

Ο κ. Παπαδογιάννης χαρακτήρισε το ενεργειακό “φλέγον ζήτημα” για τον Οργανισμό, σημειώνοντας ότι παρά τις ασφυκτικές πιέσεις για την κάλυψη των ενεργειακών του αναγκών, δεν έχει αυξήσει τα τιμολόγια του μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του.

“Επικεντρωθήκαμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο «Οργανισμός» με το αυξημένο ενεργειακό κόστος, για το οποίο ο κ. Σενετάκης, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι πρέπει να υπάρξει νομοθετική φόρμουλα, προκειμένου ο Ο.Α.Κ. να κατορθώσει να επιχορηγηθεί, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό θέμα», ανέφερε ο κ. Παπαδογιάννης, ευχαριστώντας παράλληλα τον κ. Σενετάκη για το ενδιαφέρον του.

Στην διάρκεια της συνάντησης, έγινε ευρεία και παραγωγική συζήτηση για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τα έργα υποδομής στην Κρήτη, τα οποία υλοποιεί και προγραμματίζει ο Ο.Α.Κ., καθώς και για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε υπηρεσίες του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, από την έλλειψη προσωπικού.

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ