Μήνυμα αλλαγής και ανατροπής από το Ηράκλειο
Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή η χθεσινή!
Όχι μόνο γιατί ο Βαγγέλης Καρκανάκης και ο Κώστας Γιαννουλάκης με τα αξιόμαχα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου διοργάνωσαν στις Αναδρομές άλλη μια καταπληκτική συγκέντρωση που μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε. Αλλά γιατί είχαμε κοντά μας τον καλύτερο υπουργό Οικονομικών της Ευρώπης για το 2023, τον Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος με την παρουσία του έδωσε το μήνυμα της αλλαγής και της ανατροπής στο νησί.
Μήνυμα αλλαγής και ανατροπής από το Ηράκλειο admin
Ο Χρήστος ήταν κοντά μας ουσιαστικά. Έμεινε μέχρι αργά και κάθισε σε κάθε τραπέζι για να μας ακούσει και να μας μιλήσει. Έμεινε για να μας εξηγήσει πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να πετύχει ένα μικρό οικονομικό θαύμα για το οποίο μιλά με θαυμασμό όλος ο κόσμος.
Μήνυμα αλλαγής και ανατροπής από το Ηράκλειο admin
Το επίτευγμα αυτό πρέπει να το εξηγήσουμε στους δικούς μας ανθρώπους. Για να τους πείσουμε ότι πρέπει να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκίνησε.
Μήνυμα αλλαγής και ανατροπής από το Ηράκλειο admin
Η Κρήτη αυτή τη φορά θα είναι η μεγάλη ευνοημένη.
Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη ΝΔ. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο της κυβέρνησης μας. Είμαστε περήφανοι για την γεωπολιτική αναβάθμιση της Κρήτης. Για τα μεγάλα έργα υποδομής που ξεκίνησαν και αλλάζουν ριζικά την εικόνα του νησιού.
Και είμαστε υπερήφανοι γιατί νιώθουμε ότι συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια που ξεπερνά τα στεγανά του κόμματος μας.
Μήνυμα αλλαγής και ανατροπής από το Ηράκλειο admin
Είναι μια προσπάθεια για την Ελλάδα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε όποιο ιδεολογικό χώρο κι αν ανήκουν. Είναι μια προσπάθεια για να γίνει η Κρήτη το επίκεντρο των εξελίξεων της περιοχής.
Είναι μια προσπάθεια για να γυρίσουν τα παιδιά μας που φύγανε στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης και για να μείνουν τα παιδιά μας, εδώ στο τόπο που μεγαλώνουν και αγαπούν.
Μπαίνουμε στη μάχη με δύναμη, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας με όπλο το μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης μας. Ένα έργο που δεν στηρίχθηκε σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Αλλά που στον πυρήνα της έχει σχέδιο, συνέπεια, υπευθυνότητα, εργατικότητα, μεθοδικότητα και στο τέλος μετρήσιμο αποτέλεσμα.
Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που τολμάμε και εμείς να βάλουμε τον πήχη ψηλά. Είναι η πρώτη φορά που πιστεύουμε ότι θα αλλάξουμε το χρώμα στο νησί.
Δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω.
Δεν γίνεται να παραμείνουμε η ελληνική ιδιαιτερότητα.
Δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος όσο υπάρχει η πιθανότητα μιας κυβέρνηση ηττημένων να φέρει νέες περιπέτειες και νέες εθνικές ήττες.
Πρέπει όλοι μας να είμαστε στις επάλξεις για την πρώτη κάλπη. Αυτή θα κρίνει τα πάντα!
Πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά.
Πρέπει η Κρήτη να γίνει μπλε!
Πρέπει η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση!
Πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι και πάλι Κυβερνήτης!

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ