“Νιώθω δικαιωμένος που εξαρχής πίστεψα στην αξία του Κυριάκου Μητσοτάκη”
🔺Στην ουσία δεν θα έπρεπε να υπάρχει δίλημμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου!
➡️Η σύγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Ανδρουλάκη είναι εξόφθαλμα θετική υπέρ του πρώτου.
👌Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μακράν ο πιο σύγχρονος πολιτικός που διαθέτει η χώρα, με διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση. Ίσως ο καλύτερος Πρωθυπουργός που είχε την τύχη να αναδείξει η Ελλάδα. Και λέω ίσως διότι ακόμα ο Κυριάκος έχει πάρα πολλά να προσφέρει για να είναι σε θέση ο ιστορικός του μέλλοντος να αποτιμήσει το έργο του.
📰Για αυτό, στη συνέντευξη μου στην “Πατρίς”, λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, δηλώνω πως αισθάνομαι δικαιωμένος που εξαρχής πίστεψα στην αξία του Κυριάκου και από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ τάχθηκα απερίφραστα στο πλευρό του.
✌️Ο σημερινός και αυριανός Πρωθυπουργός είναι υπόδειγμα κεντροδεξιού πολιτικού. Και αν κάποιοι μιλούν σήμερα για άνοιγμα στους φίλους του ΠΑΣΟΚ, θα τους θυμίσω ότι το άνοιγμα στον μεσαίο χώρο επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές του 2019. Έκτοτε με απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων η ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συγκροτεί το πλέον προοδευτικό και εκσυγχρονιστικό μέτωπο στην χώρα.
🔻Ως εκ τούτο, και επειδή ακόμα οι δυνάμεις του λαϊκισμού και του αναχρονισμού δεν έχουν ηττηθεί κατά κράτος και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να κρατήσουν τη χώρα στο χθες, το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι η περαιτέρω του μεταρρυθμιστικού μετώπου. Είναι η ενίσχυση των δυνάμεων που θέλουν επιτέλους την Ελλάδα ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΕΕ και πόλο σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
📰Αναλυτικότερα στο σημερινό φύλλο της “Πατρίς” ή εδώ online.

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ