Η δίκη του κ. Παππά δεν ήταν πολιτική!
Η δίκη του κ. Παππά δεν ήταν πολιτική! Ματαιοπονούν ο ίδιος, οι συνήγοροι του και ο ΣΥΡΙΖΑ αν την παρουσιάζουν ως τέτοια στον ελληνικό λαό.
Το πολιτικό τους αφήγημα όχι μόνο δεν πείθει τους δημοκρατικούς πολίτες, αλλά υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ο κ. Τσίπρας είχε πει πριν από καιρό ότι εμπιστεύεται την Δικαιοσύνη. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη α λα καρτ; Ο κ. Παππάς κρίθηκε ένοχος από Ειδικό Δικαστήριο και ανώτατους δικαστικούς. Κρίθηκε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και τους νόμους του Κράτους. Κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη.
Ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει την κρίση της Δικαιοσύνης; Εμπιστεύεται την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη; Μέχρι τις εκλογές έχει χρόνο να το σκεφτεί και να πράξει πολιτικά ό,τι θα έπραττε κάθε πολιτικός αρχηγός αν όχι μόνο κατηγορούνταν, αλλά καταδικάζονταν αμετάκλητα στενός συνεργάτης του για αξιόποινες πράξεις.
Αν θέλει κάπου να συγκριθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να κριθεί, ιδού η Ρόδος… Μέχρι να το πράξει, ουδείς εκ του ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται να κουνά το δάκτυλο στη ΝΔ. Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους. Μετά την καταδίκη του κ. Παππά και την αθώωση όσων η προηγούμενη κυβέρνηση επιχείρησε να κρεμάσει στα μανταλάκια με τη στημένη υπόθεση Novartis, για τον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει στο ακέραιο ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούνε για σχοινί.

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ