Με το Σωματείο Πυροσβεστών του Νομού Ηρακλείου “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ” Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον γ.γ. Γιώργο Παπαδομανωλάκη. Μου μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στις υ…
Με το Σωματείο Πυροσβεστών του Νομού Ηρακλείου “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ”
 
Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον γ.γ. Γιώργο Παπαδομανωλάκη.
 
Μου μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στις υ...

[ad_1]
?‍?Με το Σωματείο Πυροσβεστών του Νομού Ηρακλείου “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ”

?Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον γ.γ. Γιώργο Παπαδομανωλάκη.

??Μου μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στις υπηρεσίες ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

??Για τις ελλείψεις προσωπικού και την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών.

??Για τις ελλείψεις σε οχήματα και την παλαιότητα όσων ήδη υπάρχουν.

??Για την ανάγκη να βρεθεί άμεσα χώρος που θα στεγάσει τη νέα υπηρεσία Δασικών Επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε και έχει έδρα το Ηράκλειο. Συζητείται να βρεθεί ένα οικόπεδο όπου θα κατασκευαστεί ένα νέο κτίριο σύγχρονο και λειτουργικό που θα στεγάσει όλες τις διοικητικές υπηρεσίες και τμήματα που συνδιαλέγονται με το κοινό και παράλληλα θα αποσυμφορήσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

??Για την πρόταση νομοθετικής ρύθμισης ενιαιοποίησης των κανόνων ασφάλισης όσων κατατάσσονται στα Σώματα ασφαλείας από 1/1/2011 και εφεξής.

??Για την δυνατότητα μονιμοποίησης των ΠΠΥ που αποφοίτησαν από το Λύκειο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ανανεώσιμης θητείας τους.

?Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε λύσεις σε όλα!

Με το Σωματείο Πυροσβεστών του Νομού Ηρακλείου “ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ” Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους τους. Τον Πρόεδρο Βασίλη Ανδρεαδάκη και τον γ.γ. Γιώργο Παπαδομανωλάκη. Μου μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό στις υ... admin
[ad_2]

Source

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ