Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Ζώνης Ηρακλείου

“Όσο η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε επιχειρήσεις και Πολιτεία θα ενισχύεται, τόσο η Ελλάδα θα αναπτύσσεται”. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Ζώνης Ηρακλείου. 

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Ζώνης Ηρακλείου admin

Ο κ. Σενετάκης διαβεβαίωσε ότι η πολιτική βούληση της κυβέρνησης για διαρκή διάλογο και συνεννόηση με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας είναι αυτονόητη, πόσο μάλλον με τον κόσμο της βιομηχανίας, καθώς η Ελλάδα, για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, διαθέτει Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία. Ως εκ τούτου, ως Υφυπουργός Ανάπτυξης έχει έναν επιπλέον λόγο να βρίσκεται κοντά στα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της πόλης και του νομού Ηρακλείου.  

Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Ζώνης Ηρακλείου admin

“Όλοι μας νοιαζόμαστε για την βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, όλοι κερδίζουμε από την πρόοδο και την ανάπτυξη και πρωτίστως οι εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι σε θέση και τις θέσεις εργασίες τους να διατηρήσουν και τις αμοιβές τους να αυξήσουν”

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ