Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωτοστατούν στην έρευνα και την καινοτομία!
ερευνα και καινοτομια στην Κρήτη
📍Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωτοστατούν στην έρευνα και την καινοτομία!
Αυτό είναι γνωστό σε όλη τη χώρα λόγω της έντονης ερευνητικής δραστηριότητας του οικοσυστήματος των ερευνητικών κέντρων στο νησί μας.
Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωτοστατούν στην έρευνα και την καινοτομία! admin
🔺Από κει και πέρα, η διασύνδεση της έρευνας με την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη της Περιφέρειας είναι κάτι για το οποίο ο #ΣταύροςΑρναουτάκης Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete εργάζεται επισταμένα και το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας μπορεί να αποτελέσει πρότυπο συνεργασίας ερευνητικής κοινότητας και Πολιτείας για όλη την Ελλάδα.
Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωτοστατούν στην έρευνα και την καινοτομία! admin

 

Σήμερα κατά την επίσκεψη του στο γραφείο μου στο υπουργείο Ανάπτυξης, παρουσία και του γ.γ. Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας #ΘανάσηΚυριαζή συζητήσαμε για την ένταξη του κόμβου καινοτομίας στην Κρήτη σε χρηματοδοτικά εργαλεία. Τη συζήτηση θα την συνεχίσουμε αναλυτικότερα το προσεχές διάστημα στην Περιφέρεια Κρήτης σε συνάντηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας.

 

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη μας #ΣταύροΑρναουτάκη για την διαχρονικά σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία μας και την πρόθεση του να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έργα έρευνας, καινοτομίας στην Κρήτη.

 

Η Κρήτη και το Ηράκλειο πρωτοστατούν στην έρευνα και την καινοτομία! admin

 

🔺Η ένταξη του κόμβου Καινοτομίας στην Κρήτη σε χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και η συμβολή των Ερευνητικών Κέντρων του νησιού στην Έρευνα και την Καινοτομία της χώρας μας, κρίνονται μεγάλης σπουδαιότητας. Γι΄αυτόν τον λόγο τα παραπάνω θέματα αποτέλεσαν επίκεντρο της σημερινής συνάντησης, που πραγματοποίησα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης #ΣταύροΑρναουτάκη, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας κ. #ΘανάσηΚυριαζή.

 

🙏Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη μας #ΣταύροΑρναουτάκη για την αγαστή μας συνεργασία και την διάθεσή του να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έργα έρευνας, καινοτομίας και αναπτυξιακής προοπτικής για την Κρήτη.

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ