Τον πρώτο απολογισμό από την τουριστική χρονιά με τον COVID 19
Τον πρώτο απολογισμό από την τουριστική χρονιά με τον COVID 19 μου ανέλυσαν ο Δήμαρχος και τα στελέχη του Δήμου Χερσονήσου.
Επισκέφθηκα το Δημαρχείο του μεγαλύτερου τουριστικού δήμου της χώρας για να ακούσει τον κ. Γιάννη Σέγκο να του περιγράφει τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν. Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία από την ζημιά που προκλήθηκε και ζήτησε την συνδρομή της κεντρικής κυβέρνησης. Συνδρομή που χαρακτήρισα δεδομένη.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χερσονήσου μου έθεσε το ζήτημα της αξιοποίησης μέρους της πρώην αμερικανικής βάσης. Ως γνωστό το ακίνητο ανήκει στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου και υπάρχουν 70 ανεκμετάλλευτα στρέμματα, τα οποία ο Δήμος φιλοδοξεί να αξιοποιήσει προς όφελος των πολιτών και της περιοχής.
Με αφορμή αυτήν την συζήτηση ο κ. Σέγκος και τα στελέχη του σχολίασαν τις νέες ρυθμίσεις που προβλέπει το νομοσχέδιο που φέρνει στην Βουλή το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την εκτός σχεδίου δόμηση και έκανε ορισμένες παρατηρήσεις, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.
Δεσμεύτηκα ότι θα μεταφέρω τις παρατηρήσεις αυτές όπου κρίνεται σωστό, όπως δεσμεύτηκα να μεταφέρω και τις ελλείψεις σε προσωπικό καθαριότητας στα σχολεία του Δήμου.
Στη συνάντηση, εκτός του κ. Σέγκου, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου κ.κ. Μανόλης Καλαϊτζάκης, Μανόλης Ανυφαντάκης, Κώστας Ζαχαριουδάκης, και ο γ.γ. του Δήμου Μιχάλης Καρακατσάνης.
Τον πρώτο απολογισμό από την τουριστική χρονιά με τον COVID 19 admin

ΗΜ.

Μοίρασε το

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ